Bico er totaltilbyder av butikkløsninger

Bico har jobbet seg opp til å bli en av landets mest anerkjente leverandører av butikkinnredning, og kan stå for hele prosessen fra planlegging, søknader, tegninger og gjennomføringen av prosjektet.

Airport Retail Group
Airport Retail Group

Airport Retail Group

Bico er stolt leverandør av butikkinnredning til Airport Retail Group.

ARG Department & Stores, Steen & Strøm.jpg

Vårt høye krav til utforming og kvalitet sikrer en butikkløsning som er tilrettelagt for en best mulig salgopplevelse for kunden.

Siden 2010 har Bico satset sterkt på butikkinnredning og bygget både produksjon og organisasjon for utvikling, gjennomføring, service og vedlikehold i hele Norge. Bicos avdeling for butikkinnredning har lang erfaring med å finne de gode løsningene. Vår profesjonelle prosjektadministrasjon er tilpasset både enkeltstående butikker, og kjeder hvor planlegging, innkjøp og montering er nøkkelen for god gjennomføring.

Bico utvikler også produkter for effektiv eksponering og sikker butikkdrift. Har du et ønske eller en idè kan vi utvikle og produsere produktet for deg. Dette gjør vi for en rekke store nasjonale kjeder.

I 2017 vokste Bico konsernet videre ut i Skandinavia, og leverer løsninger til også Sverige og Danmark.

 

"Blanke Ark"
"Blanke Ark"

"Blanke Ark"

Bico har blant annet produsert og levert valgutstyr til norske kommuner siden 2011. Designløsningen har universell utforming og er kalt "Blanke Ark", som skal sørge for en nasjonal enhetlig ramme rundt valget