Valg

Bico har vært leverandør av valgutstyr i en årrekke.

Uansett hvem som får de fleste stemmene, har Bico vunnet valget. Bico har vært totalleverandør av valgutstyr de siste årene, og har utviklet, produsert og levert en stor mengde produkter til hele Norge.

I dette prosjektet har vi levert følgende tjenester:

Design og konseptutvikling

Nøkkelen til suksess er å ha et produkt som optimaliserer driften

Nøkkelen til en vellykket butikkdrift er å gi kundene en god handleopplevelse. Derfor er det viktig å ha en nøye gjennomtenkt planløsning og et visuelt uttrykk fremmer dine produkter og resulterer i økt salg.

Bico samarbeider med flere interiørdesignere og konseptutviklere, og kan være behjelpelig med både rådgivning eller utvikling av butikkløsninger som passer ditt konsept.

Uansett hva din forretningside er, kan vi sammen finne den optimale løsningen.

Konstruksjon og produktutvikling

Vi har utlevert flere kjente løsninger 

Bico har flere fagpersoner innen konstruksjon og produktutvikling. Vi har samarbeidet tett med flere store nasjonale konsern hvor Bico har utformet kjente løsninger, eksempelvis;

  • Post i butikk

  • Norsk Tipping

  • Apotek1

  • Valgutstyr

Vi tar gjerne utgangspunkt i ditt design, eller designer inventar tilpasset dine ønsker.

Prosjektering og prosjektledelse

Prosjektledere som har spesialisert seg på butikkinnredningsprosjekter 

Bico har en bred og solid kompetanse innen prosjektledelse, og prosjektlederne har spesialisert seg på å gjennomføre butikkinnredningprosjekter. Vi har prosjektledelse etablert i Kristiansand og Oslo, men håndterer prosjekter over hele landet. 

Våre prosjektledere er opptatt av å sikre kunden en trygghet gjennom hele prosjektløpet. Vår erfaring gir også konstruktive tilbakemeldinger på endringer som vil være nødvendig for å optimalisere driften.

Ved bruk av Bico prosjektledere er du sikret at prosjektet leveres på avtalt tid, til avtalt kvalitet og riktig pris. 

Logistikk

Rask og effektiv leveranse

Bico kjennetegnes av effektiv og strømlinjet logistikk. Logistikksystemet sammen med profesjonelle innkjøpere og logistikkmedarbeidere sikrer rask og effektiv leveranse. 

Vi har erfaring med bestillinger fra hele verden, og vårt veletablerte leverandørnettverk vil være et stort fortrinn ved gjennomføring av et butikkprosjekt. 

Vi har store lagre i Sverige og Norge for hurtig levering av store ordre.