Bico er totalleverandør av spesialinnredning

Vi leverer og produserer nøkkelferdig spesialinnredning til alle typer private og offentlige bygg og signalbygg.

Innredning av restauranter, hoteller, kafeer og museum
Innredning av restauranter, hoteller, kafeer og museum

Innredning av restauranter, hoteller, kafeer og museum

Bico har produsert og levert fast og spesialtilpasset innredning og møbler til flere kafeer, konferansesenter, restauranter, hotellrom, kontorer og museer. 

Q42 Kristiansand14.jpg

Spesialprodusert innredning til ditt konsept 

Enten du skal innrede et kontorbygg, hotell, museum, kafe, kulturhus eller en restaurant, trenger du en innredning som står i stil med konseptet og fungerer til formålet. Vi leverer og produserer spesialtilpasset innredning for alle offentlige og private bygg. Vi har et godt samarbeid med flere dyktige interiørarkitekter og interiørdesignere. Sammen med dem og deg, kommer vi frem til en spesialtilpasset innredning som bygger opp under ditt konsept.

"Bico legger ned de ekstra timene i sine prosjekt for å oppnå kundens, brukernes og prosjektets fulle tilfredsstillelse."


-Finn-Axel Rasmussen, tidl. eiendomsdirektør Starbucks Skandinavia


Bico som totalprosjekterende innen innredning


Som totalprosjekterende leverer vi alle tjenester og produkter i et innredningsprosjekt. Da har vi kontroll på hele prosessen fra idé og konseptutvikling til ferdig montert innredning. Vi lager produksjonstegninger, for så å selv produsere spesialmøbler og innredning fra egen produksjon. Vi får også levert innredning fra anerkjente underleverandører som vi over lang tid har hatt et godt samarbeid med. Til slutt har vi egne erfarne og fleksible håndverkere som står for monteringen av innredningen.


På denne måten unngår du unødvendige mellomledd og vi har full kontroll på at innredningen blir levert i rett tid og til riktig pris.

Vektlegger godt samarbeid

Vi er kjent for å være svært fleksible og løsningsorienterte med tanke på montering. Har du kanskje en spesiell dag eller tid på døgnet du ønsker montering, tar vi stilling til dette.
Ønsker du at Bico bare skal levere selve innredningen, er dette selvfølgelig også en mulighet. Uansett hva du velger vektlegger vi godt samarbeid og kvalitet.

Bico har levert spesialinnreding til flere kjente merkevarer 

Med årene har vi produsert, levert og montert flere spesialinnredninger til blant annet bibliotek, kulturhus, museer, hoteller, kaffebarer, kafeer, barer, kantiner, spisesteder for gourmeter og hurtigmatrestauranter som kjente pizzakjeder.
Vi har vært med på flere spennende innredningsprosjekter for kjente merkevarer som Starbucks, Peppes Pizza, Dominos, Fridays, Burger King, Tanum bokhandler, Thon Hotels, men også lokale bedrifter som Edda, Bønder i Byen, Bølgen og Moi og Q42 konferansesenter.
Med andre ord, Bico produserer og leverer nøkkelferdig innredning for ethvert konsept med fokus på design, funksjon og kvalitet i alle ledd.

Ta en titt på vår referanseside for å se noen av prosjektene vi har gjennomført innen innredning.

Våre tjenester for Innredning 

Bico har jobbet seg opp til å bli en av landets mest anerkjente leverandører av kvalitet. Vi står for hele prosessen, fra konseptutvikling, prosjektering, tegninger, produksjon til gjennomføringen av prosjektet.

Når du blant annet skal bygge restauranter, kaféer, resepsjoner, konferanserom og hoteller tilbyr Bico profesjonell og personlig veiledning tilpasset hvert enkelt prosjekt.

Våre konsulenter bistår også med planlegging og forarbeid, og gjør dine drømmer om til et gjennomførbart prosjekt. Fagfolkene våre sørger for god kvalitet på arbeidet, og vi garanterer for kvaliteten på både egne og innleide håndverkere.

Du finner en oversikt over våre tjenester for Innredning her.