Nils Petter Dale
Nils Petter Dale Nils Petter Dale

Næringsbygg

Bico har lang erfaring som totalentreprenør og har prosjektert og bygget flere kontor- og næringsbygg, offentlige bygg og signalbygg.

Trygge og forutsigbare næringsprosjekt

Næringsprosjekter mot både det offentlige og private kan ofte være krevende hvor kvalitet, fleksibilitet og riktig tidsbruk er viktige faktorer. Brukerne stiller høye krav til resultatet, og et godt samarbeide mellom byggherre og entreprenør er svært viktig.

Bico har lang erfaring som totalentreprenør og har prosjektert, bygget og renovert flere offentlige bygg, signalbygg og kontor- og næringsbygg.

Med oss som totalentreprenør gjør du prosjektgjennomføringen smidigere. Med kun ett kontaktpunkt får du bedre oversikt og kontroll, du slipper uventede overraskelser, samtidig som du sparer tid og penger. Dette kombinerer vi med kvalitetsvarer, slik at løsningene blir solide og av ypperste funksjonalitet med lang levetid.

Kunder oppfatter oss som fleksible, da vi tar hensyn til og legger til rette for bedriftens daglige behov, slik at driften kan fungere som normalt.

Bico bygger alle typer næringsbygg
Bico bygger alle typer næringsbygg

Bico bygger alle typer næringsbygg

Ridesenteret er tegnet av Lund Hagem Arkitekter og ligger i Jegersberg. Det er omringet av nydelig natur hvor de store vinduene og det unike taket av massivtre slipper inn godt med sollys, på en magisk måte. Foto: Nils Petter Dale

6883_nilspetterdale.jpg

System.InvalidOperationException: Sequence contains no elements
  at System.Linq.Enumerable.First[TSource](IEnumerable`1 source)
  at ASP._Page_Views_Shared_BulmaGrid_HbGridContent_cshtml.Execute() in d:\home\site\wwwroot\Views\Shared\BulmaGrid\HbGridContent.cshtml:line 29
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.Mvc.WebViewPage.ExecutePageHierarchy()
  at System.Web.WebPages.WebPageBase.ExecutePageHierarchy(WebPageContext pageContext, TextWriter writer, WebPageRenderingBase startPage)
  at Umbraco.Core.Profiling.ProfilingView.Render(ViewContext viewContext, TextWriter writer)
  at System.Web.Mvc.Html.PartialExtensions.Partial(HtmlHelper htmlHelper, String partialViewName, Object model, ViewDataDictionary viewData)
  at ASP._Page_Views_Shared_BulmaGrid_base_cshtml.Execute() in d:\home\site\wwwroot\Views\Shared\BulmaGrid\Base.cshtml:line 18

Ta kontakt med en av våre hyggelige prosjektledere så hjelper vi deg med å finne den løsningen som passer best for ditt behov.
Kontakt oss


Trenger din virksomhet å moderniseres?

Bico totalrenoverer ditt nærings- og industribygg med effektive, elegante og trygge løsninger. Vi hjelper deg med kreativ og profesjonell veiledning og gir deg råd basert på funksjonalitet, kvalitet og hva som er realistisk i forhold til budsjett.

Bico kan også hjelpe deg med inventaret i ditt næringsbygg. Vi har en bred portefølje systemprodukter for lokaler med enhver funksjon og størrelse.

Systemprodukter til ditt næringsbygg
Systemprodukter til ditt næringsbygg

Systemprodukter til ditt næringsbygg

Bico har oppført alle slags bygg fra bensinstasjoner, spesialbygg til rene kontorbygg. Disse byggene har også behov for glassvegger, skyvedører, modulvegger, datagulv, akustiske himlinger og slitesterke designmøbler. Alt dette kan Bico tilby. Du finner mer informasjon om våre systemprodukter her

VIA Partner renovert av Bico 8.jpg

Se hva vi har levert for andre

"Bico er en av de mest profesjonelle, ryddige og pålitelige aktører jeg har møtt i byggebransjen. Selv har jeg lang erfaring i bransjen." -Odd Erik Sangeslang, Dalig leder VIA partner.

Under finner du våre referanser der vi har stått for prosjekteringen, leveringen og monteringen av ulike næringsbygg.

Ridesenteret
Ridesenteret
14.06.2019 09.21

Ridesenteret

Moderne og tidsriktig arkitekttegnet ridesenter tegnet av Lund Hagem arkitekter og bygget av oss.

Les mer
Torvet Bistro
Torvet Bistro
30.10.2018 13.34

Torvet Bistro

Bico har renovert og innredet Trovet Bistro som ligger midt på torvet i Kristiansand

Les mer
 1. Renovering
 2. næringsbygg
Renovering av VIA Partner
Renovering av VIA Partner
30.10.2018 13.34

Renovering av VIA Partner

Bico er en av de mest profesjonelle, ryddige og pålitelige aktører jeg har møtt i byggebransjen. Selv har jeg lang erfaring i bransjen.
- Odd Erik Sangeslang, Dalig leder VIA partner

Les mer
 1. Renovering
 2. Næringsbygg
 3. Nybygg
Sørlandet Boligbyggelag
Sørlandet Boligbyggelag
08.03.2019 15.04

Sørlandet Boligbyggelag

Bico har renovert og bygget Sørlandet Boligbyggelag

Les mer