Bico som hoved- og totalentreprenør

Vi vektlegger godt samarbeid og prosjektene våre skal gjenkjennes med kvalitet og gode løsninger, hvor du som kunde skal kunne føle trygghet igjennom hele prosjektet.

Ridesenteret som nærmest går i ett med naturen
Ridesenteret som nærmest går i ett med naturen

Ridesenteret som nærmest går i ett med naturen

Ridesenteret er tegnet av Lund Hagem Arkitekter og ligger i Jegersberg. Det er omringet av nydelig natur hvor de store vinduene og det unike taket av massivtre slipper inn godt med sollys, på en magisk måte.

6883_nilspetterdale.jpg

Trygge og forutsigbare næringsprosjekt

Næringsprosjekter mot både det offentlige og private kan ofte være krevende hvor kvalitet, fleksibilitet og riktig tidsbruk er viktige faktorer. Brukerne stiller høye krav til resultatet, og et godt samarbeide mellom byggherre og entreprenør er svært viktig.

Bico har lang erfaring som totalentreprenør og har prosjektert, bygget og renovert flere offentlige bygg, signalbygg, kontor- og næringsbygg.

Med Bico som totalentreprenør gjør du prosjektgjennomføringen smidigere. Med kun ett kontaktpunkt får du bedre oversikt og kontroll, du slipper uventede overraskelser, samtidig som du sparer tid og penger. Dette kombinerer vi med kvalitetsvarer slik at løsningene blir solide, av ypperste funksjonalitet og med lang levetid.

Kunder oppfatter oss som fleksible, da vi tar hensyn til og legger til rette for bedriftens daglige behov slik at driften kan fungere som normalt.

Totalenteprise for VIA Partner
Totalenteprise for VIA Partner

Totalenteprise for VIA Partner

"Bico er en av de mest profesjonelle, ryddige og pålitelige aktører jeg har møtt i byggebransjen. Selv har jeg lang erfaring i bransjen." -Odd Erik Sangeslang, Dalig leder VIA partner. Les mer om vår totalenteprise for VIA Partner her.

VIA Partner renovert av Bico 8.jpg

Ta en titt på vår referanseside for å se noen av prosjektene vi har gjennomført den siste tiden og les hva våre kunder sier om oss.

Trenger din virksomhet å moderniseres?

Bico totalrenoverer ditt nærings- og industribygg med effektive, elegante og trygge løsninger. Vi hjelper deg med kreativ og profesjonell veiledning og gir deg råd basert på funksjonalitet, kvalitet og hva som er realistisk i forhold til budsjett.

Om du ønsker en uforpliktende samtale med en av våre hyggelige prosjektledere, finner du deres kontaktinformasjon her.

Systemprodukter til ditt næringsbygg

Bico kan også hjelpe deg med inventaret i ditt næringsbygg. Vi har en bred portefølje systemprodukter for lokaler med enhver funksjon og størrelse.

Bico har oppført alle slags bygg fra bensinstasjoner, spesialbygg til rene kontorbygg. Disse byggene har også behov for glassvegger, skyvedører, modulvegger, datagulv, akustiske himlinger og slitesterke designmøbler.

Alt dette kan Bico tilby. Du finner mer informasjon om våre systemprodukter her.

Bico som leverandør av næringsbygg

Bico har jobbet seg opp til å bli en av regionens mest anerkjente leverandører av kvalitet. Videre kan vi stå for hele prosessen, fra planlegging, søknader, tegninger og gjennomføringen av prosjektet.

Du finner en oversikt over våre tjenester for Næring her.