Bico som total og- hovedentreprenør

Vi vektlegger godt samarbeid og prosjektene våre skal gjenkjennes med kvalitet og gode løsninger, hvor kunden skal kunne føle trygghet igjennom hele prosjektet.

Totalenteprise for VIA Partner
Totalenteprise for VIA Partner

Totalenteprise for VIA Partner

Bico er en av de mest profesjonelle, ryddige og pålitelige aktører jeg har møtt i byggebransjen. Selv har jeg lang erfaring i bransjen. -Odd Erik Sangeslang, Dalig leder VIA partner

VIA Partner renovert av Bico 8.jpg

Trygt og forutsigbart

Næringsprosjekter mot både det offentlige og private kan ofte være krevende hvor kvalitet, fleksibilitet og riktig tidsbruk er viktige faktorer. Brukerne stiller høye krav til resultatet, og et godt samarbeide mellom byggherre og entreprenør er svært viktig.

Bico har lang erfaring som totalentreprenør og har prosjektert, bygget og renovert flere offentlige bygg, signalbygg, kontor- og næringsbygg.
Med Bico som totalentreprenør gjør du prosjektgjennomføringen smidigere. Med kun ett kontaktpunkt får du bedre oversikt og kontroll, du slipper uventede overraskelser, samtidig som du sparer tid og penger. Dette kombinerer vi med kvalitetsvarer slik at løsningene blir solide, av ypperste funksjonalitet og med lang levetid.

Kunder oppfatter oss som fleksible, da vi tar hensyn til og legger til rette for bedriftens daglige behov slik at driften kan fungere som normalt.

Ta en titt på vår referanseside for å se noen av prosjektene vi har gjennomført den siste tiden og les hva våre kunder sier om oss. 

Trenger din virksomhet å moderniseres?

Bico totalrenoverer ditt nærings- og industribygg med effektive, elegante og trygge løsninger. Vi hjelper deg med kreativ og profesjonell veiledning og gir deg råd basert på funksjonalitet, kvalitet og hva som er realistisk i forhold til budsjett.

Se og les mer om hva daglig leder for VIA Partner, Odd Erik Sangeslang, har å si om Bico som totalentreprenør.

Systemprodukter til ditt næringsbygg

Bico kan også hjelpe deg med inventaret i ditt næringsbygg. Vi har en bred portefølje systemprodukter for lokaler med enhver funksjon og størrelse.

Bico har oppført alle slags bygg fra bensinstasjoner, spesialbygg til rene kontorbygg. Disse byggene har også behov for glassvegger, skyvedører, modulvegger, datagulv, akustiske himlinger og slitesterke designmøbler.

Alt dette kan Bico tilby. Du finner mer informasjon om våre systemprodukter her.

Bico som leverandør av næringsbygg

Bico har jobbet seg opp til å bli en av regionens mest anerkjente leverandører av kvalitet. Videre kan vi stå for hele prosessen, fra planlegging, søknader, tegninger og gjennomføringen av prosjektet.

Du finner en oversikt over våre tjenester for Næring her.