Systemprodukter av høy kvalitet til nærings- og industribygg

Bico er en landsdekkende leverandør av systemprodukter. Våre høyt kvalifiserte prosjektledere leverer pakker med systemprodukter som fungerer godt sammen, tilpasset ditt behov.

Kvalitet i alle ledd
Kvalitet i alle ledd

Kvalitet i alle ledd

Bico har både bygget, innredet og levert systemprodukter for Trimtex. Se flere bilder av dette prosjektet her.

Trimtex 8.jpg

Systemprodukter av høy kvalitet, flott design og god infrastruktur

Bico leverer og monterer komplette kontorløsninger til ditt nærings- og industribygg, til både nybygg og renoveringsprosjekter.
Som spesialister innen segmentet har vi levert prosjekter til butikker, kontorer, banker, konferanse og industri. Felles for alle leveransene er høy kvalitet, flott design og god infrastruktur.
Vårt brede produktspekter er nøye testet sammen, slik at vi er sikre på at produktene harmonerer og fungerer sammen i en løsning. Dermed får du et rom som er optimalisert med tenke på lyd, lys og akustikk.

Himlingsplaten Rockfon MONO fremstilles i formstabil steinull. Etter platen er montert sparkles alle synlige skjøter med MONO-sparkel. Til slutt sprøytepusses himlingen med Rockfon Monopuss, slik at himlingen fremstår som én ubrutt overflate

Våre systemprodukter er nøye testet sammen

Bico er din totalleverandør av alle tjenester, og gjør at du kun trenger å forholde deg til oss under hele prosjektløpet. Slik får du bedre oversikt og kontroll, samtidig som du sparer tid og penger.

Vi tilbyr ferdigmonterte modulvegger, foldevegger, kontorskillevegger, dører og skyvedører samt skillevegger i glass og aluminium.
Det tilbys også ferdigemonterte brann- og lydkvalifiserte vegger og datagulv. I tillegg kan vi levere garderobeskap, lettvegger til dusj og toalett.
Alle produktene i vårt program er ferdigbehandlet og klare til montering. Se og les mer om alle produktene vi leverer her.