Bico bygger begeistring

Bico er en solid og tradisjonsrik totalentreprenør fra Sørlandet. Vårt særmerke er å håndtere krevende byggeprosjekter med faglig dyktighet og høy kvalitet. Vi har erfarne prosjektledere som leder arbeidet fra planlegging til ferdig bygg, og vi har høyt kvalifiserte håndverkere som alltid gjør en solid og skikkelig jobb. Som en av landets fremste leverandører av kvalitet, gir vi alltid alt for å løse ditt prosjekt på best mulig vis.

Se våre referanser

1
Bicos byggavdeling utgjør om lag 100 årsverk. Vi påtar oss alle typer byggeprosjekter og har kontorer i Kristiansand og Oslo.

1

Byggdivisjonen

I snart 70 har Bico gjort gode ideer til praktfulle bygg. Vår erfaring og fagkunnskap, og vår tro på godt og skikkelig håndverk gjør oss til en pålitelig samarbeidspartner. Vi påtar oss alt fra restaurering, renovering og tilbygg, via hytte og bolig, til næringsbygg og formålsbygg.

Vår byggdivisjon utgjøres av nærmere 100 dyktige prosjektledere og håndverkere. Under ledelse av Kjell Nevland og med kontorer i Kristiansand og Oslo påtar vi oss prosjekter over hele landet.

Kontakt oss om Byggdivisjonen

Bilde av Kjell Nevland

Kjell Nevland
Divisjonssjef Bygg
+47 404 12 004
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

1

Næringsbygg og kontorbygg

Fasaden til SiA-bygget på Universitetet i Agder, Kristiansand.

Næringsbygg og formålsbygg for offentlige eller private aktører stiller høye krav til kvalitet, fleksibilitet og effektivitet. God planlegging og prosjektledelse, godt samarbeide mellom byggherre og entreprenør, materialer og produkter med høy kvalitet, og dyktige håndverkere er avgjørende for et godt resultat. 
 
Vi har lang erfaring som totalentreprenør for både små og store prosjekter. Våre oppdragsgivere får ett kontaktpunkt å forholde seg til gjennom hele prosjektet. Det gir bedre oversikt og kontroll, man unngår uønskede overraskelser, og sparer både tid og penger.

Se referanser

Kontakt oss om Næringsbygg og kontorbygg

Bilde av Kjetil Strøm

Kjetil Strøm
Leder Næring Kontorbygg
+47 40 41 20 35
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

1

Leilighetsbygg og boligområder

Leilighetsbygg og utbygging av større boligområder er krevende prosjekter. Det involverer mange fag og kompetanseområder, og innebærer store investeringer og absolutte tidsfrister. Derfor er grundig planlegging, streng kostnadskontroll og stor gjennomføringsevne avgjørende. Vi har utviklet systemer som sikrer godt samarbeide mellom utbygger og entreprenør, og overlevering som avtalt. 

Vi har lang erfaring som både totalentreprenør og delentreprenør fra store og prestisjefulle prosjekter. Våre oppdragsgivere møter en profesjonell og fleksibel organisasjon som alltid leverer gjennomtenkte løsninger. Strenge krav til materialkvalitet, solid håndverk og ryddige prosesser kjennetegner alle våre prosjekter. Det gir trygghet for oss, for våre samarbeidspartnere og for våre kunde.

Kontakt oss om Leilighetsbygg og boligområder

Bilde av Elias Hareide

Elias Hareide
Leder Næring Leilighetsbygg
+47 40 41 20 25
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

1

Bolig og hytte

Prisvinnende, internasjonalt anerkjent arkitektur i skjærgården utenfor Lillesand, levert av Bico.

Hjemmene og fritidsboligene våre er noe av det mest verdifulle vi eier, og når du bygger nytt skal du føle deg trygg på at de du har gitt tillit gjennomfører som avtalt. Derfor får du en av våre profesjonelle prosjektledere som kontaktperson. Vi står for hele prosessen fra planlegging, tegninger, budsjett og byggesøknad, og helt fram til siste malingsstrøk.

Våre dyktige fagfolk bygger alt fra det tradisjonelle til det moderne. Det kan være spesialtegnede hus og hytter i samarbeid med arkitekter, eller ferdighus fra husprodusenter. Uansett hvilket bygg du drømmer om, så sørger vi for at det realiseres.

Bico er også forhandler av Urbanhus – moderne, funkisinspirerte hus og hytter som tilpasses etter ønsker og behov. Les mer om Urbanhus her.

Se referanser

Kontakt oss om Bolig og hytte

Bilde av Stein Harald Krispinussen

Stein Harald Krispinussen
Leder Bolig
+47 40 41 20 23
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Bilde av Fritz Hjort

Fritz Hjort
Prosjektleder Bolig/Urbanhus
+47 40 41 20 09
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

1

Restaurering, renovering og tilbygg

Totalrenovert enebolig i Kristiansand.

Gode bygg fra dyktige håndverkere lever lenge. Vi har respekt for de gode og solide norske håndverkstradisjonene. Derfor tilnærmer vi oss alltid restaurering, renovering og tilbygg med ærbødighet til det som er gjort og med håndverksmessig dyktighet til det som skal bli.

Vi kan gamle tiders byggeskikk og restaurerer gamle bygg ned til de minste detaljer. Når vi rehabiliterer eller fører opp et tilbygg, så er det alltid med det bestående som et førende utgangspunkt. Det tidsmessige og nye skal smelte sammen med det gamle, og utgjøre en vakker og funksjonell helhet.

1

Systemprodukter

Bico er en landsdekkende leverandør av systemprodukter. Vi leverer og monterer komplette kontorløsninger til næring- og industribygg.

Gode rom er optimalisert for lyd, lys og akustikk. Vi er en landsdekkende leverandør av systemprodukter, og leverer komplette vegg- og himlingsløsninger til butikker, kontorer, banker, konferanserom og industribygg. Felles for alle leveransene er høy kvalitet og god funksjonalitet.

Vårt brede produktspekter er grundig testet, og våre høyt kvalifiserte prosjektledere sørger for at produktene harmonerer og fungerer godt sammen i én løsning. Det gjør at du kan være trygg på at alle rom vi leverer, er gode rom å oppholde seg i.

Se våre referanser

Kontakt oss om Systemprodukter

Bilde av Tor Inge Michaelsen

Tor Inge Michaelsen
Prosjektleder, Systemprodukter
+47 40 41 20 17
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Bilde av Ottar Strandberg

Ottar Strandberg
Prosjektleder, Systemprosjekter
+47 91 64 89 40
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

1

Service og reparasjoner

Våre dyktige håndverkere stiller opp på kort varsel med rullende verksted og utfører enkel service, montering, vedlikehold og små reparasjoner.

Noen ganger er enkel service eller små reparasjoner alt som skal til for å forlenge installasjonens eller byggets levetid i mange år. Våre fagutdannede servicemedarbeidere utfører service og reparasjoner på tak, vegger, gulv, vinduer og dører. Vi har spesialisert oss på bytting, reparasjoner og service av vinduer og dører, og er autorisert servicepartner for Velux, Gilje og NorDan.

Se våre referanser
Mer om oss

Kontakt oss om Service og reparasjoner

Bilde av Bertil Trollsås Johansen

Bertil Trollsås Johansen
Leder Service Sør
+47 40 41 20 63
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Bico er en totalleverandør av bygg og innredning for det skandinaviske markedet. Konsernet har hovedkontor i Kristiansand og har gjennom snart 70 år utviklet en kultur tuftet på grundighet, fagkunnskap og skikkelig håndverk.