Eiendomsutvikling på Bico-måten

Bico utvikler nærings-, bolig- og fritidseiendommer på Bico-måten. Flott arkitektur, prima beliggenhet, førsteklasses materialer, skikkelig håndverk og ryddige prosesser kjennetegner alle våre prosjekter. Det gir trygghet for oss, for våre samarbeidspartnere og for våre kunder.

Fra suksessprosjektet Hovden Blå på Hovden i Setesdal.

Eiendomsutvikling er et viktig satsningsområde for oss. De siste årene har vi gjennomført flere store prosjekter med utvikling av tomter til leiligheter, eneboliger, fritidsleiligheter og hytter. Vi engasjerer oss utelukkende i prosjekter som kan få frem den kvaliteten Bico ellers er kjent for.

Vi ser alltid etter nye og spennende prosjekter, og ønsker å snakke med de som eier tomter med utviklingspotensial. Vi oppfordrer grunneiere til å ta kontakt for en uforpliktende samtale. Dersom tomten svarer til våre standarder, så kan vi enten kjøpe den eller inngå et samarbeid og utvikle den sammen med eier.

Kontakt oss

Bilde av Jens Korsvik

Jens Korsvik
Daglig leder, Eiendom
+47 48 10 98 31
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

Bilde av Morten Kiledal

Morten Kiledal
Prosjektleder
+47 40 41 20 57
.(JavaScript must be enabled to view this email address)

1

Eiendommer for salg

1

Bico er en totalleverandør av bygg og innredning for det skandinaviske markedet. Konsernet har hovedkontor i Kristiansand og har gjennom snart 70 år utviklet en kultur tuftet på grundighet, fagkunnskap og skikkelig håndverk.