David-Andersens flaggskipbutikk

Bico har levert spesiallagede utstillingsmontre og fast innredning til David-Andersens gullsmedbutikker i Trondheim, Sandvika og nå også til deres ærverdige «flagship store» på Egertorget i Karl Johans gate.

Prosjektering av butikken på Karl Johan ble gjort i tett samarbeid med David-Andersen og Nina Abrahamsen fra Scenario arkitekter. Bicos verksted og våre underleverandører har levert skreddersydde innredningsprodukter av svært høy kvalitet. Ett eksempel er montrene, der det er benyttet en kombinasjon av kvalitetsmaterialer som travertin, glass og spesialbehandlet eik. Spesialinnredningen er montert av Bicos egne møbelsnekkere, og vi er svært stolte over resultatet.

Scenario arkitekter omtaler resultatet som en hyllest til håndverket: «Elegante møbler og spesialdesignede utstillingsmontere er omhyggelig utformet og er med på å gi butikken en sterk visuell identitet. Nye overflater i elegante tredetaljer, lin- og boucléstoff, håndbørstet messing og marmor, gir den nye butikken en avslappet, raffinert og luksuriøs opplevelse på samme tid.»

Arkitekt: Nina Isabell Abrahamsen / Scenario.no
Fotograf: Kevin Fauske/ kevinfauske.no

Bico er en totalleverandør av bygg og innredning for det skandinaviske markedet. Konsernet har hovedkontor i Kristiansand og har gjennom snart 70 år utviklet en kultur tuftet på grundighet, fagkunnskap og skikkelig håndverk.